Bunzlau Castle

Bunzlau Castle is een echt familiebedrijf sinds 1984 waarin zij met een enthousiast team werken aan mooie tijdloze producten van hoge kwaliteit en een bijzondere uitstraling. Bunzlau Castle staat synoniem voor thuis zijn, met vrienden, familie, met je gezin. Gewone en speciale momenten vier je met je eigen Bunzlau Castle collectie, die je in de loop van jaren verzameld hebt, helemaal naar je eigen smaak.

Naast het servies hebben wij ook van Bunzlau een brede collectie keukentextiel. Alle items zijn op een verrassende manier met elkaar te combineren. Wij moedigen iedereen aan om zijn eigen stijl te ontdekken en op die manier van een huis een warm thuis te maken. 

Sinds de start van Bunzlau Castle heeft keramiek altijd een belangrijke rol gespeeld. Bunzlau Castle wordt geproduceerd in Polen. Alle grondstoffen die nodig zijn voor de productie komen uit de omgeving. Er worden wel zeven verschillende kleisoorten gebruikt en de verf is gemaakt op basis van natuurlijke materialen. Het servies is tijdloos, oersterk en geschikt voor gebruik in de vaatwasser, magnetron en de oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »