De perfecte regen outfit

Regen, regen en nog eens regen!

Heb jij al de laatste weersvoorspellingen gezien? of geloof je het wel. Jaja, die natte koude dagen komen er weer aan… Maar wij hebben iets waar je de dag goed mee kan beginnen. Je leest het goed wij hebben de ideale oplossing om droog over te komen bij jouw bestemming! of dat nu je werk, afspraak of een kennis is. Jij komt dan niet meer doorweekt en kletsnat aan. Hé wat fijn!

Hieronder worden een aantal tips gegeven om droog bij jou bestemming te komen met de perfecte outfit;

 1. Kleed je goed aan met een waterdichte jas
 2. Maak je outfit af door goede waterdichte schoenen te dragen

 

waterdichte regenjas

De Jack Murphy Regenjas

De Ierse Jack Murphy regenjas is een korte driekwart jas die geheel wind en waterdicht is. De Jack Murphy jas is erg comfortabel en praktisch met buiten activiteiten. De jas heeft een afneembare capuchon en is tevens voorzien van en een dubbele YKK ritsluiting en een split. De split aan de achterzijde geeft extra bewegingsruimte voor een optimaal gebruik voor op de fiets en om een heerlijke wandeling te maken met of zonder hond. De Jack Murphy regenjas is erg gewild bij de mensen die van het buitenleven houden.

Bekijk hier de collectie: https://www.modekado.eu/product-category/women/women-jackets/

waterdichte regenjas

De Ilse Jacobsen regenjas

De Ilse Jacobsen softshell regenjas is een driekwart jas. Deze jas is van het materiaal softshell gemaakt waardoor het goed waterafstotend is en ademend. Het zorgt ervoor dat u vrij door de regen kan bewegen. De jas kan tegen een waterdruk van 5000mm. Ideaal voor ons klimaat! Tevens is de jas geschikt om mee te fietsen, dankzij de dubbele YKK-rits. De jas is van 96% polyester en 4% elastan. De binnen voering is van 100% polyester fleece. Een comfortabele, modieuze regenjas voor dagelijks gebruik.

Bekijk hier de collectie: https://www.modekado.eu/product-category/women/women-jackets/

gele regenjas egmond

Hublot Aiga Regenjas Geel

De Franse regenjas geel is van Hublot en de regenjassen zijn geheel wind en waterdicht. De Hublot Aiga dames regenjas is stylish en erg comfortabel en praktisch met buiten activiteiten. De jas is in verschillende kleuren te verkrijgen en is aan de binnenvoering afgewerkt met een gestreepte voering.

Maak de look compleet met een leuk gestreepte sjaal of muts! Bekijk onze collectie van Mode Kado vandaag nog en wie weet ben jij deze week al klaar om stijlvol door weer en wind te lopen.

Bekijk hier de collectie: https://www.modekado.eu/product-category/women/women-jackets/

2. Maak je outfit af door goede waterdichte schoenen te dragen

waterdichte laarzen

Zoo Adventure waterdichte laarzen

De ZOO Adventure outdoor laarzen zijn van leer en 100% waterdicht en ademend. Deze stijlvolle outdoor waterdichte laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geniet volop van een wandeling door bos, duinen of op het strand door geen koude natte voeten te krijgen! Met uw eigen ZOO Adventure laarzen geniet u volop van uw dagelijkse buiten activiteiten.

 • Acquastop membraan 100% waterdicht en ademend.
 • Geïmpregneerd gevet nubuck, water- en vuilafstotend.
 • Binnenzolen meegeleverd in 2 dikte maten. Eigen zolen mogelijk.
 • Flexibele rubberen buitenzool.
 • Model Adisa: Regular fit schacht.

Bekijk hier de collectie: https://www.modekado.eu/product-category/women/regenlaarzen/

rubberen enkellaarsjes

Sulman waterdichte rubberen laarzen

De Sulman rubberen laarzen zijn 100% waterdicht. Deze stijlvolle rubberen enkel laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (rood, zwart en geel). In deze modieuze outdoor booties krijgt u geen natte voeten meer. Met veel draagplezier kunt u weer de deur uit OOK WANNEER HET REGENT. Geniet volop van een wandeling door bos, duinen of op het strand met uw Sulman boots.

 • Rubberen laars 100% waterdicht.
 • Geïmpregneerd gevet nubuck, water- en vuilafstotend.
 • Binnenzolen uitneembaar. Eigen zolen mogelijk.
 • Flexibele rubberen buitenzool.
 • Model: Regular fit elastische schacht.
 • Kleuren: zwart, rood en geel

Bekijk hier de collectie: https://www.modekado.eu/product-category/women/regenlaarzen/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »