Ga het voorjaar in met een streep!

De betere temperaturen komen eraan de vogels beginnen weer te fluiten en men krijgt weer de kriebels voor de voorjaarscollectie. Heb jij nog geen leuke outfit om heerlijk te genieten van het buitenleven? De Bretonse streep is het nu helemaal. terug van eigenlijk nooit weggeweest “de Bretonse streep” is trendy en toch tijdloos. Niet leeftijdsgebonden het is Leuk voor ieder! Vandaag de dag alle combinaties mag.

Breton Stripe 

Dat streepje helemaal te gek! De stoere  Breton Stripe baby outfit ziet er geweldig uit bij deze kleintjes. Van 100% katoen naar 100% plezier voor uw kind doordat zij heerlijk kan genieten van de goedzittende kleding. Geef de baby een eigenwijze uitstraling en combineer hun outfit met een trendy bretons mutsje en een sjaaltje van Breton Stripe voor een geheel schattige en toch stoere uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »