Videos To Watch!

Op deze pagina krijgt u de sfeer te pakken aan de hand van videos van de merken die wij hanteren. Heel veel kijk plezier! XOXO – Mode Kado

 

Saint James

Is sinds 1889 gevestigd in de buurt van het beroemde schiereiland Mont Saint-Michel in Normandië. De erkenning van het bedrijf is ontstaan door een cultkledingstuk: “de echte zeemanstrui van zuivere wol”. Deze trui was oorspronkelijk bedoeld voor zeevissers en werd vervolgens overgenomen door grote zeevaarders en pleziervaarders. Proef de sfeer van Saint James en bekijk de video!

 

Hublot

Het merk Hublot is een Frans merk dat sinds 2017 verkrijgbaar is in Nederland. De Franse regenjassen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, maar ons favoriet is geel. Tijdloos en toch modieus. De Hublot regenjassen zijn geheel wind en waterdicht en perfect voor een grauwige of stormachtige dag. Laat jouw humeur niet verpesten door het regenachtige weer en draag de stijlvolle en praktische regenjassen van Hublot!

Maak uw outfit af met een leuk gestreepte sjaal of muts! Bekijk onze collectie van Mode Kado vandaag nog en wie weet ben jij deze week al klaar om stijlvol door weer en wind te lopen.

 

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen is geboren en getogen in Hornbæk, een klein havenplaatsje in de buurt van Kopenhagen. Het is beroemd om de ontspannen sfeer, brede zandstranden en duinen, en geldt tevens als haar grote inspiratiebron. Als je, zoals Ilse, je vaak in een waterrijke omgeving bevindt, zijn waterdichte schoenen noodzakelijk. Omdat zij destijds geen modieuze regenlaarzen kon vinden, is zij haar eigen collectie gaan ontwerpen in 1993. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid. Tegenwoordig bestaat de collectie uit regenlaarzen, regenjassen, kleding en slippers.

De brede collectie is een weerspiegeling van de Scandinavische levensstijl en rustgevende natuur die je hier vindt. Je kunt vertrouwen op prachtige ontwerpen met veel aandacht voor pasvorm, comfort en functionaliteit.

 

Stetson

Stetson is een Amerikaans hoedenmerk opgericht in 1865 door John Batterson Stetson. In de jaren 60 ontwierp John B. Stetson de “Boss of the Plains” hoed speciaal voor de weersomstandigheden in het Westen en was de eerste cowboyhoed. In kortte tijd werd de Stetson hoed een onmisbaar kledingstuk van de garderobe van de man in het westen. Tot op de dag van vandaag is Stetson de grootste producent van hoeden, met het produceren van maar liefst 3,3 miljoen hoeden per jaar. Wij van Mode Kado bieden een heel groot assortiment aan qua hoeden en petten van Stetson. Benieuwd naar de diverse modellen? Kom gezellig langs bij ons in de winkel (Voorstraat 143 Egmond aan Zee) En misschien vind jij wel jouw hoed of pet. Bekijk, beleef en beluister de stijl van Stetson, muziek gemaakt door Shakey Graves.

 

Shakaloha

Shakaloha opgericht in 2008 door Andre Blom. Andre had meer dan 10 jaar zijn eigen surf –skate winkels en begon toen met zijn eigenmerk Shakaloha. Het woord SHAKALOHA is ontstaan door het woord SHAKA wat in het Hawaiiaans een handbegroeting met de duim omhoog en met de pink omlaag betekent. ALOHA betekent letterlijk: to love is to share the happiness of the breath of life.

Shakaloha is meer dan een merk. Het is een symbool voor het begroeten en delen met het geluk en passie die zij in het leven hebben. Shakaloha “LIFE IS FOR LIVING” reminds us to always realize we are all here to enjoy our lives, to share with others and to be of service.