Our Brands in store

IVKO

IVKO Woman is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van prachtige kwaliteit dameskleding. Unieke patronen, kleuren en breisels in de ontwerpen maakt uw IVKO het aantoonbaar bewijs van draagbare tijdloze en toch modieuze kunst. Alle IVKO artikelen zijn van natuurlijke materialen gemaakt en zorgen voor een comfortabele fit voor u “de nieuwsgierige, open-minded geest die openstaat voor een nieuw avontuur in uw IVKO outfit.

 

Bunzlau Castle

Bunzlau Castle is het servies merk afkomstig uit Polen vernoemd naar de stad Bunzlau waar het gemaakt wordt. In Nederland wordt het servies verhandeld onder de naam ‘Bunzlau Castle’. Het servies heeft zo’n 25 jaar geleden deze naam gekregen omdat het logo van de stad ‘Bunzlau’ een kasteel is. (het logo met het zwarte kannetje).

Bunzlau Castle is prachtig aardewerk met de hand gemaakt. In de fabrieken worden de handschilderingen het  vormen, bakken en afwerken verricht. Het servies is zeer uitgebreid met diverse motieven en in verschillende kleuren te verkrijgen. De uniekheid en variaties met de verschillende motieven vervelen nooit! Om een echt huiselijk gevoel te krijgen maak dan gebruik van het Bunzlau servies.  Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit. Het servies is dan ook oven, magnetron, vaatwasser en vriezer bestendig. Een leuk cadeau voor hem voor haar en voor mij! Heel veel plezier met het Bunzlau Castle servies.

SAINT JAMES

SAINT JAMES is sinds 1889 gevestigd in de buurt van het beroemde schiereiland Mont Saint-Michel in Normandië. De erkenning van het bedrijf is ontstaan door een cultkledingstuk: “de echte zeemanstrui van zuivere wol”. Deze trui was oorspronkelijk bedoeld voor zeevissers en werd vervolgens overgenomen door grote zeevaarders en pleziervaarders.

De “zeekust”-collecties van zuivere wol en puur katoen zijn echte klassiekers en worden al jarenlang gedragen door een trouwe fans van de beroemde Bretonse truien.

Meer weten over SAINT JAMES en de hele collectie kom dan gezellig even kijken bij ons in de winkel.

 

Benieuwd naar onze collectie?

Wij nodigen u graag uit om een bezoekje te brengen bij ons in de winkel

 

Voorstraat 143, 1931AK, Egmond aan zee, Nederland

Wij zijn 364 dagen per jaar geopend!

  • Maandag 10:00 – 17:00
  • Dinsdag 10:00 – 17:00
  • Woensdag 10:00 – 17:00
  • Donderdag 10:00 – 17:00
  • Vrijdag 10:00 – 17:00
  • Zaterdag 10:00 – 17:00
  • Zondag 10:00 – 17:00

U kunt ons bellen op (072)5067520